Sugar Dating Vergelijken

Sugarbaby worden? Dit zijn de sites waar je je sugardaddy kan ontmoeten

Bron: refinery29 en www.nsmbl.nl

We zijn zelf mega zelfstandig hoor, maar we zijn toch altijd een beetje gefascineerd door de wereld van sugarbabies en sugardaddies.

Even gemist wat dat is? Sugarbabies zijn dames (of heren) die zich laten onderhouden door rijke mannen (of vrouwen) die behoefte hebben aan gezelschap. Volgens sugarbabies hoeven deze relaties niet op seks te zijn gebaseerd. Een sugardaddy ontmoet je doorgaans niet in je lokale stamkroeg, dus is het handig dat daar datingsites voor bestaan. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet. Doe ermee wat je wil.

1. Seeking Arrangement

De site heeft tien miljoen actieve gebruikers die op zoek zijn. Binnen vijf dagen na je inschrijving vindt je hierop al een match. Het is waarschijnlijk de grootste website voor sugarbabies en daddies omdat er zoveel reglementen bij komen kijken. Veiligheid staat hier voorop en bovendien mogen sugarmomma‘s zich hier ook aanmelden.

2. Sugar Daddy Meet

Op deze plek is het vechten om je daddy. Slechts 25% van de gebruikers op deze site zijn sugardaddies, de rest zijn allemaal sugarbabies die opzoek zijn.

Volgens de site ben je een ideale gebruiker als je aan een paar voorwaarden voldoet: “Rich and successful men and young and attractive women, such as doctors, lawyers, other professionals, financiers, benefactors along with beautiful, intelligent and classy college students, aspiring actresses, and models.”

3. Sugardaddie

Bij de meeste websites in deze branche moet je je eerst inschrijven voordat je de profielen van andere gebruikers kan zien. Dat is níet het geval bij sugardaddie.com, dus als je heel nieuwsgierig bent kun je eventjes gaan spieken. Je ziet hier namelijk de 100 meest recente mensen die zich hebben ingeschreven op de homepage, inclusief een korte beschrijving van die persoon.

4. Arrangement

Hier kun je verschillende arrangement-contracten kiezen zodat alles vooraf al vast staat. Ze promoten de site met de slogan: “Where the successful spoil the beautiful”, en dat is precies wat het is.

5. SugarDaddyForMe

Deze site ziet er een stuk minder gelikt uit dan alle andere in dit lijstje, maar claimt toch de grootste sugardaddy-website te zijn. Het enige verschil is dat je hier een gouden lidmaatschap van 40 dollar per maand, kunt aanvragen waardoor je profiel zichtbaarder wordt.

Sugar Dating Categorieën

Advertentie