Sugar Dating Vergelijken

Date4Cash

Date4Cash is een vernieuwend concept overgewaaid uit Amerika. Deze website is erop gericht om mensen sneller de stap te laten nemen om op date te gaan. Niet meer eindeloos chatten en e-mailen, maar gelijk op date met iemand die écht iets voor je over heeft.  Bij Date4Cash kunt bieden op personen die je interessant vindt voor een eerste date. Als het bod dan wordt geaccepteerd ga je samen op date. Op je date moet je een foto maken ter bewijs en dan wordt het geld overgemaakt. Je bent dus zeker dat je ook het geld uitbetaald krijgt. De dames die op deze wijzen hebben gedate hebben ook daadwerkelijk het geld bedrag gestort gekregen. Wij zijn erg benieuwd naar jou ervaringen op date4cash.

Alle reviews

Leuk concept

Jeroen
22 februari 2023

Ik moet zeggen dat dit wel een leuk concept is. Na aanmelding toch een leuke date gehad waar ik nu regelmatig mee afspreek.

Date4Cash

Anoniem
10 mei 2022

Bij Date4Cash kunt bieden op personen die je interessant vindt voor een eerste date. Als het bod dan wordt geaccepteerd ga je samen op date. Op je date moet je een foto maken ter bewijs en dan wordt het geld overgemaakt. Je bent dus zeker dat je ook het geld uitbetaald krijgt.

Sugar Dating Categorieën

Advertentie

Review schrijven
Date4Cash