Sugar Dating Vergelijken

RichMeetBeautiful

Deze datingsite biedt een online platform voor rijkere alleenstaande mannen of vrouwen om in contact kunnen komen met aantrekkelijke alleenstaande heren of dames voor een vrijblijvende relatie.

Deze “Sugardating” niche, waarbij sugardaddy’s aan sugarbaby’s worden gekoppeld is in de Verenigde Staten ontstaan en bestaat inmiddels al een tijdje. Sinds enkele jaren wordt deze manier van daten  ook via diverse platformen op internet aangeboden. Een andere bekende site die zich hierop richt is Suikerarrangement.

RichMeetBeautiful biedt verschillende extra functies aan om het online daten gemakkelijker en leuker te maken. Je kunt op de website onder meer een uitgebreide zoekopdracht plaatsen, waarbij je kunt filteren op verschillende leeftijden en regio’s. Tijdens het bladeren door de profielen kun je gemakkelijk andere gebruikers toevoegen aan je favorieten. Ook kun je gemakkelijk zien welke leden op dit moment online zijn.

Deze site heeft enkele leuke gimmicks om de gebruikerservaring nog iets leuker te maken. Zo is er de mogelijkheid om te laten weten dat je iemand leuk vind door een knipoog te versturen. Op deze manier kun je op een laagdrempelige manier het ijs breken. Als je iemand al wat langer kent is er ook de optie om iemand te verrassen met een virtueel kado’tje.

Alle reviews

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Sugar Dating Categorieën

Advertentie

Review schrijven
RichMeetBeautiful