Sugar Dating Vergelijken

Seeking

Seeking is een van de eerste Sugardating sites in Amerika en is sinds die tijd ook in Nederland redelijk bekend geworden. Uiteraard brengt deze site sugar babes samen met gulle gevers die op zoek zijn naar gezelligheid en gezelschap.

De opzet van de site is eenvoudig. Als sugarbabe geeft je aan wat je wilt hebben voor een relatie en wat je verwachtingen zijn. Zo zijn er veel dames die een vast bedag per maand verwachten voor een dergelijke sugar relatie. Vaak denken mensen dat er per definitie intimiteit bij komt kijken maar een in de meeste gevallen gaat het puur om de aandacht en gezelligheid.

Op de website staan ongeveer 4 keer zoveel vrouwen als mannen. Het is dan ook relatief eenvoudig om als man in contact te komen met een leuke dame.

Inschrijven is gratis en geeft je de gelegenheid om eens rond te kijken of de leden je wel of niet aanspreken. Omdat deze site internationaal is zul je de site kunnen gebruiken als je op reis bent. Dit heeft als gevolg dat je leuke mensen kunt ontmoeten als je in het buitenland bent.

Nadeel is dat er in vergelijking met andere sites minder Nederlanders op deze site zijn aangemeld.

Wij zijn benieuwd naar je ervaringen op de site! Laat ons weten wat je ervan vind en hoe je het beleeft hebt.

Alle reviews

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Sugar Dating Categorie├źn

Advertentie

Review schrijven
Seeking